Pieczony Pasternak i marchew
Prażony Pasternak i marchew jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 257 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jeśli masz brązowy cukier, ocet winny sherry, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest solidne. Podobne przepisy to Pieczona marchewka i pasternak, Pieczona Marchewka I Pasternak, oraz Pieczona Marchewka I Pasternak.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Roztopić masło, ocet winny sherry i cukier na małej patelni na średnim ogniu. Dobrze wymieszać, aby połączyć i usunąć z ognia.
Ćwierć pasternak i pokroić marchewkę na 2-calowe kawałki. Umieścić na blasze do pieczenia i skropić masłem i mieszaniną sherry. Doprawić solą i pieprzem, (dużo pieprzu) i wrzucić, aby dokładnie pokryć wszystkie warzywa.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż warzywa będą złociste. Około 5 minut przed wykonaniem warzyw wyjąć je z piekarnika, posypać świeżym tymiankiem i wymieszać do połączenia. Powrót do piekarnika i piec aż gotowane przez około 5 Więcej minut.