Pieczone Zielone Pomidory

Pieczone Zielone Pomidory
Pieczone zielone pomidory mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jeśli masz mąkę kukurydzianą, sól, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczone zielone pomidory i cukinia, Pieczone pomidory z komosą ryżową, kukurydzą i Zielonymi Chilami, oraz Pieczona Tilapia z fasolką szparagową i pieczonymi pomidorami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Lekko posmarować średnią blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W małej misce wymieszać mąkę kukurydzianą, koperek, sól i pieprz. Zanurz plastry pomidora w mieszaninie, pokrywając obie strony. Ułóż powlekane plastry w jednej warstwie na średniej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
PieprzPieprz
KoperKoper
SólSól
2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Piec 45 minut w nagrzanym piekarniku, aż będzie chrupiący i złocisty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn