Pieczone Słonki, Truflowane Karczochy Jerozolimskie I Boulangere

Pieczone Słonki, Truflowane Karczochy Jerozolimskie I Boulangere
Pieczony drób, Truflowane Topinambur i Boulangere jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 808 kalorii. Na 5,56 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz smugowany boczek, topinambur, olej truflowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Pieczony kurczak i topinambur, Dynia pieczona w ziołach i karczoch jerozolimski, oraz Pieczone Piersi Z Kurczaka I Topinambur dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia60
Magazyn