Pieczone pieczarki i ziemniaki ze szpinakiem
Need a bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawki? Pieczone grzyby i ziemniaki ze szpinakiem może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 186 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory koktajlowe, oliwę z oliwek, orzeszki piniowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Pikantna Zapiekanka jajeczna z ziemniakami, pieczarkami i szpinakiem, Dwa razy pieczone ziemniaki z szynką i pieczarkami, oraz Pieczone jajka ze szpinakiem i pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Młode ziemniaki umieścić na płytkiej patelni; skropić 2 łyżkami oliwy z oliwek. Piec przez 15 minut, obracając raz.
Dodać grzyby portobello, umieszczając boki łodygi do góry, i ząbki czosnku na patelni.
Posypać posiekanym tymiankiem.
Skropić 1 łyżką oliwy z oliwek i doprawić koszerną solą i czarnym pieprzem. Powrót do piekarnika; gotować 5 minut.
Wyjąć patelnię z piekarnika i dodać pomidory koktajlowe. Powrót do piekarnika; gotować, aż grzyby zmiękną, o 5 Więcej minut.
Orzeszki piniowe rozsypać na ziemniakach i grzybach.
Podawać z pokrojonym szpinakiem.