Pieczone mascarpone Nadziewane daktylami z rukolą i Briochą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj palone daty wypełnione Mascarpone z rukolą i Brioche spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 461 kalorii, 4G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz rukolę, grubą brioche, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Tosty Brioche, Gotowane Jajko, Rukola I Sałatka Jabłkowa, Przyprawione Daktyle Z Serem Mascarpone, oraz Świąteczny wypełniony Brioche centerpiece z pieczonym Camembert.
Instrukcje
Brush Brioche plastry z 2 łyżki oliwy z oliwek i ułożyć je na blasze do pieczenia. Tosty przez około 5 minut, aż będą złote i chrupiące.
Ostudzić, a następnie rozbić toasty na kawałki wielkości kęsa.
Za pomocą noża do parkowania wykonaj małe rozcięcie w każdej dacie i Usuń otwór. Napełnij mascarpone małą, wytrzymałą plastikową torebkę i odetnij trochę z jednego rogu. Mascarpone wymieszać z daktylami i ułożyć na blasze do pieczenia.
Piec około 5 minut, aż mascarpone się rozpuści i daktyle się rozgrzeją.
W średniej misce ubić ocet balsamiczny z pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Dodać rukolę i wrzucić do herbu.
Dodaj brioche i wrzucić delikatnie. Ułóż sałatkę na talerzach, udekoruj daktylami i podawaj od razu.