Pieczone Kotlety Jagnięce
Pieczone kotlety jagnięce mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 901 kalorii, 42g białka, oraz 74g tłuszczu każdy. Na 4,01 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za דל פחמימות,zny dieta. Jeśli masz rozmaryn, szczypiorek, jagnięcina i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety Jagnięce Pieczone Ziołami, Kotlety Jagnięce Pieczone Ziołami, oraz Kotlety Jagnięce Pieczone W Ziołach dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać jagnięcinę solą i pieprzem i umieścić w woreczku zip-top wielkości galonów.
Ubić 1/3 szklanki oliwy z oliwek, rozmarynu, roztrzepanego czosnku, soku z cytryny oraz soli i pieprzu razem w miarce.
Zalać marynatą do worka z jagnięciną.
Odstawić w temperaturze pokojowej na co najmniej 1 godzinę i do 3 godzin.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Linia heavy-duty taca blachy z folią.
Połączyć musztardę i miód razem w małej misce i odstawić.
Dodaj panko, parmezan, pietruszka, szczypiorek i pozostałe 2 ząbki czosnku do małej miseczki i wymieszać.
Skropić pozostałą łyżką oleju i wymieszać.
Podgrzej dużą patelnię ciężką na średnim ogniu.
Dodać oliwę z oliwek i raz bardzo gorące, podsmażyć jagnięcinę, 1 stelaż na raz, tłuszcz strona w dół pierwszy, około 3 minut na stronę.
Wyjmij z patelni i umieść stronę tłuszczu na przygotowanej tacy arkuszy.
Posmaruj oba stojaki musztardą miodową i nałóż je mieszanką panko i ziół. Piecz jagnię, aż termometr odczytu 140 stopni F, dla średnich, 20 do 25 minut.
Odstawić na 15 minut przed wyrzeźbieniem kotletów.