Pieczone jabłka i gruszki z rozmarynem
Pieczone jabłka i gruszki z rozmarynem to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 12 i kosztuje 54 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 105 kalorii. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz gruszki bosc, rozmaryn, złote pyszne jabłka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Feta pieczona z karmelizowanymi gruszkami cynamonowymi, Kurczak gotowane gruszki z pieczoną wieprzowiną, oraz Jabłka Pieczone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pędzel 2 duże blachy do pieczenia z oliwą z oliwek. Delikatnie wrzucić jabłka, gruszki, 1/4 szklanki oleju, i rozmaryn mielony w dużej misce. Ułóż owoce w jednej warstwie na arkuszach. Dusić, aż owoce będą miękkie, a krawędzie zaczną brązowieć, uważnie obserwując, aby uniknąć spalania i obracania arkuszy nawet brązowieje, o 5 protokół.
Owoce przełożyć na talerz.
Dekoruj gałązkami rozmarynu, w razie potrzeby.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej. (Można przygotować 4 godziny wcześniej.
Odstawić w temperaturze pokojowej.)