Pieczone Filety Z Flądry Z Szalotki I Posiekanego Pomidora
Pieczone filety z flądry z szalotki & posiekany pomidor może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 678 kalorii, 87g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na $8.59 za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynę, masło, pomidor i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Spróbuj Pieczone filety z flądry w Winegrecie cytrynowo-sojowym, Filety Z Flądry Nadziewane, oraz Filety Z Flądry Panierowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. ułóż filety rybne w żaroodpornej zapiekance w jednej warstwie.Skórkę z cytryny, a następnie wycisnąć sok i posypać skórką ryby. Top z szalotki i pomidora.Doprawić bazylią i czosnkiem w proszku.
Posypać solą i pieprzem według własnego gustu.Kropka z masłem.
Piec przez 10 minut lub do łuszczenia.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.