Pieczone Filety Rybne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonych filetów rybnych. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 184 kalorie, 19g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, sól, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pieczone Filety Rybne, Pieczone Filety Rybne, oraz Łatwe Pieczone Filety Rybne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzewający do 191°.dno prostokątne o wymiarach 11x7x1 1/2 cala.
Filety rybne pokroić na 4 porcje w razie potrzeby.
Umieść kawałki, boki skóry w dół, na patelni, składając cienkie końce pod, jeśli to konieczne, aby uzyskać równomierną grubość.
Pozostałe składniki wymieszać, skropić rybą.
Piec odkryte 15 do 20 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.