Pieczona w ziołach pierś z indyka i farsz (dziękczynienie dla małego tłumu)

Pieczona w ziołach pierś z indyka i farsz (dziękczynienie dla małego tłumu)
Pieczona w ziołach pierś z indyka i farsz (Święto Dziękczynienia dla małego tłumu) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $7.58 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 83g białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 1042 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, masło, kiełbasa szałwii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Cytrusowo-szałwiowa Pieczona pierś indyka z sosem: mały tłum, Ziołowa Pieczona Pierś Z Indyka, oraz Ziołowa Pieczona Pierś Z Indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do temperatury 232°. w dużym holenderskim piekarniku rozpuść 5 łyżek masła na średnim ogniu, aż pienienie ustąpi (nie pozwól, aby masło brązowało), około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Masła Orzechowego, Grubo PosiekaneSzklanki Masła Orzechowego, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania
2
Dodać kiełbasę i zacieru sztywną trzepaczką lub masher ziemniaczany rozbić na drobne kawałki (największe kawałki powinny być nie większe niż 1/4 cala). Gotować, mieszając często, aż pozostanie tylko kilka bitów różu, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Dodać cebulę, seler, czosnek i szałwia i gotować, mieszając często, aż warzywa zmiękną, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
4
Zdjąć z ognia i dodać połowę wywaru z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
5
Pozostały wywar z kurczaka, jajka i 3 łyżki natki pietruszki ubić w średniej misce do uzyskania jednorodności. Stale mieszając drewnianą łyżką, powoli wlać mieszankę jajeczną do mieszanki kiełbas.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Dodać kostki chleba i złożyć delikatnie, aż do równomiernego wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
7
Przy użyciu nożyc do drobiu odetnij i usuń tylną część, która może być przymocowana do indyka (może ich nie być). Wypełnienie jamy pod pierś indyka i pod klapą tłuszczu wokół szyi farszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
DróbDrób
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyce Do DrobiuNożyce Do Drobiu
8
Przenieść pozostały farsz do maślanej 9-na 13-calowe danie zapiekanki i umieścić indyka na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
9
Używając rąk, ostrożnie oddziel skórę indyka od mięsa, wkładając na dno piersi, uważając, aby jej nie rozerwać. W małej misce połącz pozostałe masło z pozostałą pietruszką i oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Szklanki Masła Orzechowego, Grubo PosiekaneSzklanki Masła Orzechowego, Grubo Posiekane
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
10
Dodaj 1 łyżkę soli koszernej i 1/2 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu. Wymieszać widelcem do uzyskania jednorodności. Rub mieszaninę równomiernie nad i pod skórą indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
11
Przełożyć do piekarnika i piec, aż farsz zacznie brązowieć, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania
12
Wyjąć z piekarnika, przenieść indyka do stojaka z drutu ustawionego w wyłożonej folią blasze do pieczenia i zwrócić indyka do piekarnika. Kontynuuj pieczenie, aż indyk będzie złoty i chrupiący, a najgrubsza część w pobliżu kości rejestruje 145 do 66° na natychmiastowym termometrze odczytu, o 30 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania
13
Wyjąć z piekarnika, przenieść na talerz i odstawić na 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania
14
W międzyczasie wylej wysiękowe soki z powrotem na farsz. Powrót farsz do piekarnika i gotować, aż będzie złoty kolor i rejestry 71° na termometr natychmiastowy odczytu, o 15 protokół. Pokrój indyka, rozłóż na farszu i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąPiersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn