Pieczona W Piecu Marynowana Pieczeń Wołowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać pieczone w piecu marynowanej pieczeń wołowa spróbować. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 8 i kosztuje 1,36 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 253 kalorie, 32G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka imbiru, sos chili, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczeń Wołowa Duszona W Piecu, Pieczona wołowina oko okrągłe pieczeń, oraz Grillowane do perfekcji! Ziele Marynowane Tri-Tip Pieczeń Wołowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej, zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności, połącz wszystkie składniki z wyjątkiem pieczenia; dobrze wymieszaj.
Dodaj pieczeń; uszczelnij worek i obróć do płaszcza. Przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin lub na noc do marynowania.
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Usuń wołowinę z marynaty; marynata rezerwowa.
Wołowinę ułożyć na płytkiej patelni.
Piec w temperaturze 163°. przez 1 1/2 do 1 3/4 godzin lub do pożądanej doneness, szczotkowanie od czasu do czasu z marynatą.
Aby służyć, doprowadzić pozostałą marynatę do wrzenia w małym rondlu. Aby służyć, pokroić wołowinę cienko; podawać z marynatą.