Pieczona Rozmarynowa Pierś Z Indyka
Pieczona rozmaryn pierś indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.99 za porcję. Jedna porcja zawiera 556 kalorii, 99g białka, oraz 15 g tłuszczu. Mieszanka piersi z indyka, masło, szałwia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Rozmaryn Pomarańcza Pieczona Pierś Z Indyka, Pieczona Cytryna Rozmaryn Split Pierś Z Indyka, oraz Rozmaryn Pierś Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. w małej misce, połączyć zmiękczone masło, rozmaryn, czosnek, szałwia, suszona musztarda, skórka pomarańczowa, sól i pieprz. Ostrożnie wyjmij skórę z piersi indyka i natrzyj połowę przyprawionego masła bezpośrednio na piersi. Resztę przyprawionego masła natrzeć na skórę. Pierś indyka obficie doprawić solą i pieprzem. Warzywa rozsypać na dnie patelni na tyle dużej, aby pomieścić indyka. Na patelni ułożyć pierś z mięsa. Piecz przez około 2 godziny lub do momentu, gdy natychmiastowy odczyt termometru włożony w najgrubszą część piersi zarejestruje 160 stopni F.
Przełożyć indyka na deskę do krojenia i namiot luźno z folią na 20 minut. Wyrzeźbić pierś i podawać z sokami z patelni. Rezerwa resztki na pieczone w piecu kanapki z indykiem.