Pieczona Rozmarynowa Pierś Z Indyka

Pieczona Rozmarynowa Pierś Z Indyka
Pieczona rozmaryn pierś indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.99 za porcję. Jedna porcja zawiera 556 kalorii, 99g białka, oraz 15 g tłuszczu. Mieszanka piersi z indyka, masło, szałwia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Rozmaryn Pomarańcza Pieczona Pierś Z Indyka, Pieczona Cytryna Rozmaryn Split Pierś Z Indyka, oraz Rozmaryn Pierś Z Indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. w małej misce, połączyć zmiękczone masło, rozmaryn, czosnek, szałwia, suszona musztarda, skórka pomarańczowa, sól i pieprz. Ostrożnie wyjmij skórę z piersi indyka i natrzyj połowę przyprawionego masła bezpośrednio na piersi. Resztę przyprawionego masła natrzeć na skórę. Pierś indyka obficie doprawić solą i pieprzem. Warzywa rozsypać na dnie patelni na tyle dużej, aby pomieścić indyka. Na patelni ułożyć pierś z mięsa. Piecz przez około 2 godziny lub do momentu, gdy natychmiastowy odczyt termometru włożony w najgrubszą część piersi zarejestruje 160 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Chleb żytni JednodniowyChleb żytni Jednodniowy
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
16 (6-calowych) Szpikulców16 (6-calowych) Szpikulców
Orzechy Pekan Planters®Orzechy Pekan Planters®
2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki
Pignolis (orzeszki Piniowe), PrażonePignolis (orzeszki Piniowe), Prażone
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Podwójny Stek Z Antrykotu NowojorskiegoPodwójny Stek Z Antrykotu Nowojorskiego
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
2 żeberka Wieprzowe (około 5 Funtów)2 żeberka Wieprzowe (około 5 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
Przygotowany Sos PonzuPrzygotowany Sos Ponzu
2
Przełożyć indyka na deskę do krojenia i namiot luźno z folią na 20 minut. Wyrzeźbić pierś i podawać z sokami z patelni. Rezerwa resztki na pieczone w piecu kanapki z indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2 łyżki Pestek Dyni, Uprażonych2 łyżki Pestek Dyni, Uprażonych
Przygotowany Sos PonzuPrzygotowany Sos Ponzu
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia44
Magazyn