Pieczona Polędwiczka Wieprzowa Kolacja

Pieczona Polędwiczka Wieprzowa Kolacja
Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 37 kalorii. Ten przepis służy 45. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś polędwiczki wieprzowe, bulion z kurczaka, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Pieczona Polędwiczka Wieprzowa Kolacja, Kolacja Pieczona Wieprzowo, oraz Polędwiczki wieprzowe pieczone ze śliwkami.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać mięso; gotować 5 min. lub aż zbrązowieje ze wszystkich stron, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
4
Usuń mięso z patelni, rezerwując kapiele z mięsa na patelni; umieścić mięso w naczyniu do pieczenia 13x9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Wymieszać musztardę z tymiankiem; rozprowadzić na mięsie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TymianekTymianek
MięsoMięso
6
Piec 20 do 25 min. lub dopóki mięso nie zostanie zrobione (145F).
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Transfer na deskę rzeźbiarską; namiot z folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
8
Odstawić 5 min. Tymczasem przygotuj farsz zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, zmniejszając rozprzestrzenianie się do 1 łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Dodaj bulion do tej samej patelni. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodać Neufchatel; gotować na średnim ogniu 2 min. lub dopóki Neufchatel nie zostanie całkowicie stopiony i mieszanina zostanie zmieszana, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
NeufchatelNeufchatel
11
Mięso pokroić w cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
12
Podawać z sosem Neufchatel wraz z farszem i fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
NeufchatelNeufchatel
FarszFarsz
FasolaFasola
SOSSOS

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec
Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec
Ciemnofioletowa czerwień. Złożone aromaty przypraw i owoców: świeże czerwone jagody z nutami fiołków w połączeniu z przyprawami do pieczenia. Żywa kwasowość i eleganckie podniebienie o jedwabistej konsystencji.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia1
Magazyn