Pieczona Polędwiczka Wieprzowa Kolacja
Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 37 kalorii. Ten przepis służy 45. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś polędwiczki wieprzowe, bulion z kurczaka, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Pieczona Polędwiczka Wieprzowa Kolacja, Kolacja Pieczona Wieprzowo, oraz Polędwiczki wieprzowe pieczone ze śliwkami.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać mięso; gotować 5 min. lub aż zbrązowieje ze wszystkich stron, obracając od czasu do czasu.
Usuń mięso z patelni, rezerwując kapiele z mięsa na patelni; umieścić mięso w naczyniu do pieczenia 13x9 cali.
Wymieszać musztardę z tymiankiem; rozprowadzić na mięsie.
Piec 20 do 25 min. lub dopóki mięso nie zostanie zrobione (145F).
Transfer na deskę rzeźbiarską; namiot z folią.
Odstawić 5 min. Tymczasem przygotuj farsz zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, zmniejszając rozprzestrzenianie się do 1 łyżki.
Dodaj bulion do tej samej patelni. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać Neufchatel; gotować na średnim ogniu 2 min. lub dopóki Neufchatel nie zostanie całkowicie stopiony i mieszanina zostanie zmieszana, stale mieszając.
Mięso pokroić w cienkie plasterki.
Podawać z sosem Neufchatel wraz z farszem i fasolą.