Pieczona Flądra Z Koperkiem I Kremem Kaparowym

Pieczona Flądra Z Koperkiem I Kremem Kaparowym
Pieczona flądra z koperkiem i kremem kaparowym to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 3. Na 3,23 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sól i mielony pieprz, śmietanę, koperek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%. Spróbuj Pieczona flądra z koperkiem i kremem kaparowym, Pieczona flądra z masłem ziołowo-kaparowym, oraz Krem Koperkowo-Kaparowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Blachę do pieczenia wyłożyć folią aluminiową i zalać oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Sazon Z Kolendrą I AchiotePakiet Sazon Z Kolendrą I Achiote
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Na ImprezyNa Imprezy
2
Filety z flądry układamy na przygotowanej blasze i doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z FlądryFilety Z Flądry
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 10 minut i równomiernie posypać koperkiem. Kontynuuj pieczenie, aż ryby płatki łatwo widelcem, o 2 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoperKoper
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
4
W misce wymieszać śmietanę, kapary i skórkę z cytryny; doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1/4 Funta Grzybów Shiitake, Pokrojonych W Plasterki1/4 Funta Grzybów Shiitake, Pokrojonych W Plasterki
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
5
Podawać ryby z cytrynowymi klinami i sosem kaparowym ze śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
1/4 Funta Grzybów Shiitake, Pokrojonych W Plasterki1/4 Funta Grzybów Shiitake, Pokrojonych W Plasterki
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia12
Magazyn