Pieczona dynia i słodki ziemniak Pilau
Pieczona dynia i słodki ziemniak Pilau to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 87 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, pieprz, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z pieczonej dyni i słodkich ziemniaków, Pieczona Dynia I Słodki Ziemniak Z Serem Feta, oraz Słodki dyniowy Hummus z Pumpkin Pie prażone pestki dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż dynię i słodkie ziemniaki w równomiernej warstwie na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 400 przez 35 minut lub do miękkości i tylko do momentu, gdy warzywa zaczną brązowieć, mieszając po 18 minutach.
Wyjąć z piekarnika i odstawić.
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, seler, i czosnek na patelnię; smażyć 3 minut lub aż cebula będzie miękka.
Dodaj bulion i pozostałe składniki do mieszanki cebuli, mieszając, aby połączyć; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 50 minut lub aż ryż jest zrobione i ciecz jest głównie wchłaniany.
Usunąć z ognia; wyrzucić liść laurowy.
Dodać mieszaninę dyni; delikatnie wymieszać, aby połączyć.