Pieczeń z czerwonego wina z miodem i tymiankiem to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 657 kalorii. Na 3,82 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ziemniaki russet, czosnek, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Spróbuj Garnek Crock czerwona fasola i ryż, Gulasz Ze Słodkich Ziemniaków Z Czerwonej Soczewicy, oraz Pieczona noga jagnięca z ciemnym piwem, miodem i tymiankiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Pieczeń doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
3
Rozgrzać olej w dużym garnku bezpiecznym dla piekarnika lub holenderskim piekarniku na dużym ogniu przez kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Dodać mięso i brązowy dobrze ze wszystkich stron, o 10 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
5
Wyjąć i odstawić na talerz. Obniżyć ciepło do średniego i podsmażyć cebulę, czosnek i marchew przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Dodać bulion, wino, miód i tymianek, mieszać do połączenia, a następnie dodać pieczeń z powrotem do garnka.