Pieczeń wieprzowa z chutneyem żurawinowym
Pieczeń wieprzowa z chutneyem żurawinowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dania głównego. Ten przepis służy 10. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz zmielone goździki, ocet jabłkowy, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Herbed Schab pieczony i żurawinowy Chutney, Rozmaryn Czosnek Pieczony Kurczak Z Orzechami Pekan Żurawinowy Chutney, oraz Pieczeń Wieprzowa Chutney Z Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpuść 1 łyżkę masła na dużej ciężkiej patelni.
Dodaj pieczeń; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Usuń pieczeń z patelni, i ostudzić 10 protokół.
Przenieść pieczeń do stojaka w lekko nasmarowanej patelni do pieczenia.
Połączyć pozostałe 2 łyżki masła, mąkę i kolejne 4 składniki.
Rozprowadzić mieszaninę musztardy równomiernie na wierzchu i bokach pieczeni. Włóż termometr do mięsa w najgrubszej części pieczenia, jeśli chcesz.
Piec umieścić w piekarniku 450. Zmniejszyć ogień do 350 i piec 1 godzinę i 20 minut lub do mięsa termometr rejestruje 16
Połącz sos żurawinowy i następne 4 składniki. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając. Skrobię kukurydzianą rozpuścić w wodzie; wymieszać z mieszanką żurawinową. Gotować, ciągle mieszając, aż mieszanina zgęstnieje.
Wyjąć pieczeń z patelni i odstawić 10 minut.
Usunąć sznurek z pieczeni; pokroić ukośnie w poprzek ziarna na plastry o grubości 1/4 cala.
Podawać z mieszanką żurawinową.