Pieczeń wieprzowa z chutneyem żurawinowym

Pieczeń wieprzowa z chutneyem żurawinowym
Pieczeń wieprzowa z chutneyem żurawinowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dania głównego. Ten przepis służy 10. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz zmielone goździki, ocet jabłkowy, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Herbed Schab pieczony i żurawinowy Chutney, Rozmaryn Czosnek Pieczony Kurczak Z Orzechami Pekan Żurawinowy Chutney, oraz Pieczeń Wieprzowa Chutney Z Mango dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpuść 1 łyżkę masła na dużej ciężkiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj pieczeń; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
3
Usuń pieczeń z patelni, i ostudzić 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przenieść pieczeń do stojaka w lekko nasmarowanej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Połączyć pozostałe 2 łyżki masła, mąkę i kolejne 4 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Rozprowadzić mieszaninę musztardy równomiernie na wierzchu i bokach pieczeni. Włóż termometr do mięsa w najgrubszej części pieczenia, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
7
Piec umieścić w piekarniku 450. Zmniejszyć ogień do 350 i piec 1 godzinę i 20 minut lub do mięsa termometr rejestruje 16
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
8
Połącz sos żurawinowy i następne 4 składniki. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając. Skrobię kukurydzianą rozpuścić w wodzie; wymieszać z mieszanką żurawinową. Gotować, ciągle mieszając, aż mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
żurawinażurawina
WodaWoda
9
Wyjąć pieczeń z patelni i odstawić 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Usunąć sznurek z pieczeni; pokroić ukośnie w poprzek ziarna na plastry o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
11
Podawać z mieszanką żurawinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia8
Magazyn