Pieczeń wieprzowa z cebulą i farszem Chlebowo-Okruchowym

Pieczeń wieprzowa z cebulą i farszem Chlebowo-Okruchowym
Pieczeń wieprzowa z cebulą i farszem z okruchów chleba może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 799 kalorii, 86g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $4.6 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, wiejski Bochenek, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest solidne. Spróbuj Pieczeń wieprzowa z chlebem kukurydzianym-farsz Poblano, Pieczeń Wieprzowa Z Farszem Żurawinowym, oraz Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować cebulę z 1 1/2 łyżeczki soli w 3/4 masło kij w 12-calowej patelni ciężkich na umiarkowanym ogniu, pokryte, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 10 protokół. Nadal gotować, odkryte, często mieszając, aż cebula będzie blady złoty, o 10 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać szałwię, majeranek i pieprz i gotować, mieszając, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajeranekMajeranek
PieprzPieprz
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
3
Dodać ocet i wino i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż płyn odparuje, a następnie usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
WinoWino
4
W międzyczasie, gotować bułkę tartą i pozostałe łyżeczka soli w pozostałych 3/4 masło kij w 12-calowej patelni nonstick na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, aż złoty i ostry, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
MasłoMasło
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Rezerwa 1 szklanka mieszanki cebuli, pokryte i schłodzone, do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
SOSSOS
6
Przenieś pozostałą mieszaninę do dużej miski i wymieszaj mieloną wieprzowinę, seler i okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
SelerSeler
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Umieść 1 Stojak piekarnika w dolnej trzeciej części piekarnika, a drugi na dnie piekarnika i rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W małej miseczce wymieszać szałwię, majeranek, sól i pieprz, następnie natrzeć na zewnątrz i spód pieczeni. Pieczeń włożyć do małej ognioodpornej patelni i wyłożyć 2 szklanki farszu luźno w środku, następnie dodać wodę do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajeranekMajeranek
FarszFarsz
PieprzPieprz
WodaWoda
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Przelać pozostały farsz do maślanego 2-ćwiartkowego naczynia do pieczenia i schłodzić, aż będzie gotowy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Pieczona wieprzowina w dolnej trzeciej części piekarnika, pokrywając farsz i końcówki żeber arkuszem folii po około 30 minutach i dodając więcej wody, jeśli patelnia wyschnie, aż termometr włożony 2 cale do środka mięsa (nie dotykać kości) rejestruje 68°, 2 1/4 do 2 3/4 godzin ogółem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
FarszFarsz
WodaWoda
MięsoMięso
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Pozostały farsz piec (obok lub pod pieczeniem, zaczynając od 30 minut przed pieczeniem), przykryty folią, 30 minut. Wzrost temperatury piekarnika do 218° (po usunięciu pieczeń z piekarnika) i nadal piec farsz, odkryte, aż top jest ostry, 15 do 20 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Przełożyć wieprzowinę na półmisek i odstawić na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
1
Przenieść soki z patelni do separatora sosu lub miarki szklanej i odtłuścić tłuszcz. Straddle pieczenia patelni przez 2 palniki, następnie dodać wino do patelni i gotować na dużym ogniu, mieszając i skrobanie się brązowe kawałki, aż zmniejszy się o około połowę, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Dodaj zastrzeżoną mieszankę cebuli, bulion, soki na patelni i wszelkie soki na talerzu z pieczenia i doprowadzić do duszenia. Restir mieszaniny skrobi kukurydzianej i dodać do patelni, ubijając, a następnie dusić 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
BulionBulion
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
3
Dodać masło i obracać patelnię aż włączone. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Pokroić wieprzowinę i podawać z farszem i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina
1
Farsz można zrobić 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć.Wieprzowinę można natrzeć przyprawą i nadziewać 2 godziny przed pieczeniem i schłodzić, przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
FarszFarsz
WieprzowinaWieprzowina
2
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut przed pieczeniem

Składniki

11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno posiekany selerdrobno posiekany seler2(zima)4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.skrobia kukurydziana, rozpuszczona w 2 łyżkach wodyskrobia kukurydziana, rozpuszczona w 2 łyżkach wody1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne białe winowytrawne białe wino454Orzechy dowolne (posiekane)świeży Bochenek Pullman, pain de mie lub Country loaf, pokrojony w 1-calową kostkę, a następnie pulsowany do grubych okruchów w maszynce kuchennejświeży Bochenek Pullman, pain de mie lub Country loaf, pokrojony w 1-calową kostkę, a następnie pulsowany do grubych okruchów w maszynce kuchennej11 funt cukinii,drobno posiekany świeży majeranek lub tymianekdrobno posiekany świeży majeranek lub tymianek11 funt cukinii,drobno posiekana świeża szałwiadrobno posiekana świeża szałwia340Orzechy dowolne (posiekane)mielona wieprzowina (zwykle pochodzi z pieczeniem korony, patrz poniżej)mielona wieprzowina (zwykle pochodzi z pieczeniem korony, patrz poniżej)3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibulion z kurczaka o obniżonej zawartości sodubulion z kurczaka o obniżonej zawartości sodu1Średnia żółta cebula, posiekanalb cebula, drobno posiekanalb cebula, drobno posiekana4kilogramypieczeń wieprzowa w koronie, końcówki żeberek podpieczone (mielona wieprzowina przeznaczona do farszu, powyżej)pieczeń wieprzowa w koronie, końcówki żeberek podpieczone (mielona wieprzowina przeznaczona do farszu, powyżej)21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych2(zima)masło niesolone na zimnomasło niesolone na zimno3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia31
Magazyn