Pieczeń, warzywa i piwo
Pieczeń, warzywa i piwo mogą być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 504 kalorie, 57g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 3,51 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, bulion wołowy, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. 97 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 99%, co jest znakomite. Spróbuj Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free, oraz Instant Pot Chicken Pot Pie Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozgrzać oliwę w holenderskim piekarniku. Smażyć garnek ze wszystkich stron na rozgrzanym oleju; zdjąć z patelni i odstawić. Gotować cebulę i czosnek w gorącym oleju, aż zaczną mięknąć i włączyć brązowy, o 5 protokół.
Dodaj marchew, grzyby, i ziemniaki do garnka; gotować i mieszać, aż zaczną kolor, 2 do 3 protokół.
Mąkę wymieszać z warzywami; mieszać nieprzerwanie przez 1 minutę.
Wlać bulion wołowy i piwo do mieszaniny i doprowadzić do wrzenia, ciągle mieszając.
Dodaj liść laurowy, tymianek, brązowy cukier, musztardę, pastę pomidorową, sól i pieprz.
Ułożyć pieczeń na całej mieszance. Przykryj garnek pokrywką.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż mięso i warzywa będą całkowicie miękkie, około 2 i pół godziny.