Pieczeń nadziewana parmezanem i pieczarkami
Pieczeń nadziewana parmezanem i pieczarkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 693 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.32 za porcję. Mieszanka włoskiej przyprawionej bułki tartej, parmezanu, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pesto Nadziewane Kurczak Parmezan Klopsiki, Pieczeń nadziewana serem i pieczarkami, oraz Cukinia Faszerowana Grzybami Z Polewą Parmezan Panko dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na patelni nonstick na średnim ogniu; dodać grzyby, szalotka, i czosnek, i smażyć 5 minut lub do miękkości.
Delikatnie wymieszać razem zmielone okrągłe i następne 6 składników w dużej misce, aż się połączą. Kształt mieszaniny w 14-x 10-calowy prostokąt na arkuszu papieru woskowego. Top z mieszanki grzybów, ser i pomidory, pozostawiając 1 1/2-calowy granicy ze wszystkich stron.
Roll up, jelly-roll fashion, zaczynając od 1 długiego boku i używając papieru woskowego jako przewodnika.
Umieść roladę z klopsów, szew w dół, w lekko nasmarowanej patelni 15 x 10 cali z galaretką.
Piec w 350 przez 1 godzinę lub do środka nie jest już różowy.
Wyjąć z piekarnika i top z polewą bruschetta.
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Buitoni chłodzonej klasycznej polewy Bruschetta. Aby do przodu, przygotować przepis zgodnie z zaleceniami przez pokrywę kroku i schłodzić 8 godzin.
Odstawić w temperaturze pokojowej 15 minut. Postępuj zgodnie z przepisem.