Pieczarki Nadziewane Podwójnym Serem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Podwójne ser nadziewane grzyby spróbować. Ten przepis sprawia, że 45 porcji z 18 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mielony pieprz, krakersy ritz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Podwójnie pieczone ziemniaki z pieczarkami i serem, Zapiekanki Podwójne Faszerowane Serem, oraz Podwójny wędzony boczek zawijany Filet Mignon z karmelizowanymi pieczarkami polany serem pleśniowym.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Usunąć łodygi z grzybów; odstawić. Użyj melon baller, aby ostrożnie zebrać niewielką ilość miąższu z każdej czapki grzybowej. Drobno posiekać usunięte miąższ i łodygi.
Umieść czapki, wydrążone boki do góry,na pokrytej pergaminem blasze do pieczenia.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj posiekany miąższ, łodygi i cebulę; gotuj i mieszaj 5 min. albo do przetargu.
Zdjąć z ognia. Wymieszać kolejne 3 składniki i po połowie każdej z okruchów krakersów i pietruszki; łyżkę włożyć do kapsli grzybowych. Top z pozostałych okruchów.
Piec 25 min. lub do ogrzania; posypać pozostałą pietruszką.