Kiełbasa nadziewane grzyby może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, porów, kiełbasy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 57%. Spróbuj Pieczarki Faszerowane Kiełbasą, Pieczarki Faszerowane Kiełbasą, oraz Faszerowane pieczarki z kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Spryskaj obramowaną blachę do pieczenia sprayem do gotowania i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Usuń łodygi i kostkę. W razie potrzeby wydrąż nasadki.
4
Posmaruj każdą nasadkę oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
5
Na dużej patelni na średnim ogniu dodać 2 łyżki oliwy z oliwek i łodygi grzybów, gotować przez 1 minutę, a następnie dodać kiełbasę; rozbijając wszelkie kępy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Saute przez 3 minuty.
7
Dodać pory i saute przez kolejne 3 protokół lub aż kiełbasa jest całkowicie rumiane i pory są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
(i Tylko Porcje)
8
Zdjąć z patelni i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
W średniej misce połącz mieszankę farszu i gorący bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów