Pieczarki Faszerowane Kiełbasą

Pieczarki Faszerowane Kiełbasą
Kiełbasa nadziewane grzyby może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, porów, kiełbasy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 57%. Spróbuj Pieczarki Faszerowane Kiełbasą, Pieczarki Faszerowane Kiełbasą, oraz Faszerowane pieczarki z kiełbasą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Spryskaj obramowaną blachę do pieczenia sprayem do gotowania i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Pieczarki wytrzyj papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Usuń łodygi i kostkę. W razie potrzeby wydrąż nasadki.
4
Posmaruj każdą nasadkę oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
5
Na dużej patelni na średnim ogniu dodać 2 łyżki oliwy z oliwek i łodygi grzybów, gotować przez 1 minutę, a następnie dodać kiełbasę; rozbijając wszelkie kępy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Saute przez 3 minuty.
7
Dodać pory i saute przez kolejne 3 protokół lub aż kiełbasa jest całkowicie rumiane i pory są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
8
Zdjąć z patelni i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
W średniej misce połącz mieszankę farszu i gorący bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Odstawić na 2 minuty lub aż lekko zmięknie.
11
Wymieszaj z rumianą mieszanką kiełbas, szałwią, czosnkiem i 2 łyżkami parmezanu do farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
12
Każdy grzyb napełnij mieszanką farszu i ułóż nakrętki na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
13
Grzyby posypać pozostałymi 2 łyżkami parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
14
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 do 25 minut, lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
15
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn