Zdrowsza Faszerowana Papryka
Zdrowsze nadziewane papryki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.74 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 229 kalorii, 21g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, sos worcestershire, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Zdrowsza Faszerowana Papryka, Faszerowana Papryka, oraz Faszerowana Papryka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Doprowadzić brązowy ryż i wodę do wrzenia w rondlu. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki i ciecz zostanie wchłonięta, 45 do 50 minut.
Gotować i mieszać wołowinę, czosnek, i cebula na patelni na średnim ogniu, aż mięso jest równomiernie rumiane i cebula zmiękcza, o 5 protokół.
Usuń i odrzuć wierzchołki, nasiona i błony zielonej, czerwonej i żółtej papryki. Ułóż paprykę w naczyniu do pieczenia z wydrążonymi bokami skierowanymi w górę. Pokroić DNA z papryki, jeśli to konieczne, tak, że stoją prosto.
Wymieszać rumianą wołowinę, gotowany ryż, 1 sos pomidorowy puszka, sos Worcestershire, sól, i pieprz w misce. Łyżka równej ilości mieszanki do każdego wydrążonego pieprzu.
W misce wymieszać pozostały sos pomidorowy z włoską przyprawą i zalać faszerowaną papryką.
Piec w rozgrzanym piekarniku, polewając sosem co 15 minut, aż papryka będzie miękka, około 1 godziny.
Po upieczeniu paprykę posypać startym parmezanem.