Philly Fluff Cake
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 398 kalorii. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 90 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać skracanie warzyw, słodko-gorzka czekolada, masło i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Cytrynowe, Ciasto czekoladowe pączki z puchem Marshmallow i rozdrobnionym kokosem, oraz Philly Christmas Bundt Cake (Fruitcake) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Posmaruj i mąkę 12-cup Bundt lub tube pan.
W dużej misce, śmietana razem serek, masło, i skrócenie mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste, o 5 protokół. W mniejszej misce połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Dodać mieszankę mąki do śmietany i wymieszać na małej prędkości, aż do wymieszania - będzie bardzo gęsta.
Stopniowo dodawać 1 szklankę cukru i jajka, po jednym na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Dodaj wanilię i pozostałą 1 szklankę cukru i kontynuuj ubijanie, skrobanie po bokach miski raz lub dwa razy, aż ciasto będzie gładkie.
Wlać połowę mieszanki do przygotowanej patelni. Top z roztopioną czekoladą i przekręcić nożem przez ciasto do marmuru. Top z pozostałym cieście.
Piec przez 60 do 65 minut, lub do wykałaczki włożonej w centrum wychodzi czysty. Schłodzić na stojaku z drutu przez 15 minut. Odwróć ciasto na talerz i całkowicie ostudź. Przed podaniem opłucz dużą ilością cukru cukierniczego.