PHILADELPHIA® New York Cappuccino Cheesecake
Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 35. Jeśli masz masło, kawę rozpuszczalną maxwell house, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to PHILADELPHIA® New York Style Carb Counter Cheesecake, Tropical PHILADELPHIA ® Sernik, oraz PHILADELPHIA® 3-STEP ® CrÃme Brà " lée Sernik.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°, jeśli używasz srebrnej 9-calowej patelni springform (lub do325, jeśli używasz ciemnej nonstick 9-calowej patelni springform).
Okruchy wymieszać, 3 łyżki. cukier i masło; wcisnąć mocno na dno patelni.
Beat twarożek, 1 szklanka cukru, mąka i wanilia w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodać jajka, po jednym na raz, mieszając na małej prędkości po każdym dodaniu, aż do wymieszania.
Dodać śmietanę; dobrze wymieszać. Mieszaj granulki kawy rozpuszczalnej do likieru, aż się rozpuści. Zmiksować na ciasto.
Piec 1 godzinę i 5 min. do 1 godziny i 10 minut. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Uruchom nóż lub metalową szpatułkę wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem krawędzi patelni. Przechowywać w lodówce 4 godziny lub na noc. Resztki sernika przechowywać w lodówce.