PHILADELPHIA-Wiśniowy Duński deser

PHILADELPHIA-Wiśniowy Duński deser
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 255g tłuszczu, oraz w sumie 4313 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 15,12 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz nadzienie cherry pie, półksiężycowe bułki obiadowe, białko jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to PHILADELPHIA Dynia deserowy Dip, Serowy Deser Duński, oraz Jabłko Toffi Ser Duński ~ Za Kurtyną Deser Wyzwanie.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Przygotowany Sos PonzuPrzygotowany Sos Ponzu
2
Rozwiń 1 puszka ciasta półksiężycowego na 2 prostokąty; naciśnij na dno patelni 13x9 cali natryskiwanej sprayem do gotowania, mocno naciskając perforacje i szwy, aby je uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi Umyte, Z Odłamanymi KońcamiSzparagi Umyte, Z Odłamanymi Końcami
2 Kulki Dobrej Jakości Mozzarelli O Wadze 4 Uncji, Porwane Na Kawałki2 Kulki Dobrej Jakości Mozzarelli O Wadze 4 Uncji, Porwane Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
3
Ubić serek śmietankowy, 3/4 szklanki cukru, białko jaja i wanilię mikserem do wymieszania; rozprowadzić na skórce. Przykryć nadzieniem z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Cienko Pokrojonego Sera Monterey Jack1/2 Funta Cienko Pokrojonego Sera Monterey Jack
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
Cukier Puder, Czekoladowe Wiórki I Ziarna Kawy (opcjonalnie)Cukier Puder, Czekoladowe Wiórki I Ziarna Kawy (opcjonalnie)
24 Całe Orzechy Laskowe, Uprażone I Bez Skórki24 Całe Orzechy Laskowe, Uprażone I Bez Skórki
Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Rozwiń pozostałą puszkę ciasta półksiężycowego na 2 prostokąty; wklep w prostokąt 13x9 cali, mocno naciskając perforacje i szwy razem uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kulki Dobrej Jakości Mozzarelli O Wadze 4 Uncji, Porwane Na Kawałki2 Kulki Dobrej Jakości Mozzarelli O Wadze 4 Uncji, Porwane Na Kawałki
5
Umieścić nad nadzieniem ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (24,3 Uncji) Gotowego Do Podania Nadzienia Do Sernika Philadelphia1 Opakowanie (24,3 Uncji) Gotowego Do Podania Nadzienia Do Sernika Philadelphia
6
Piec 25 do 30 min. lub do złotego brązu; lekko ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Przygotowany Sos PonzuPrzygotowany Sos Ponzu
7
Wymieszać mleko z pozostałym cukrem do wymieszania; skropić na deser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)
Wskazówki Dotyczące Ciasta-#5 Okrągłe IWskazówki Dotyczące Ciasta-#5 Okrągłe I
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia15
Magazyn