PHILADELPHIA-Wiśniowy Duński deser
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 255g tłuszczu, oraz w sumie 4313 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 15,12 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz nadzienie cherry pie, półksiężycowe bułki obiadowe, białko jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to PHILADELPHIA Dynia deserowy Dip, Serowy Deser Duński, oraz Jabłko Toffi Ser Duński ~ Za Kurtyną Deser Wyzwanie.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Rozwiń 1 puszka ciasta półksiężycowego na 2 prostokąty; naciśnij na dno patelni 13x9 cali natryskiwanej sprayem do gotowania, mocno naciskając perforacje i szwy, aby je uszczelnić.
Ubić serek śmietankowy, 3/4 szklanki cukru, białko jaja i wanilię mikserem do wymieszania; rozprowadzić na skórce. Przykryć nadzieniem z ciasta.
Rozwiń pozostałą puszkę ciasta półksiężycowego na 2 prostokąty; wklep w prostokąt 13x9 cali, mocno naciskając perforacje i szwy razem uszczelnić.
Umieścić nad nadzieniem ciasto.
Piec 25 do 30 min. lub do złotego brązu; lekko ostudzić.
Wymieszać mleko z pozostałym cukrem do wymieszania; skropić na deser.