PHILADELPHIA New York Cheesecake III

PHILADELPHIA New York Cheesecake III
PHILADELPHIA New York Cheesecake III wymaga około 5 godzin i 25 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 458 kalorii, 7G białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz nadzienie waniliowe, wiśniowe, serek Philadelphia brick i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to PHILADELPHIA Classic New York Cheesecake, PHILADELPHIA New York Cheesecake Bars, oraz PHILADELPHIA New York Cheesecake Bars.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F, jeśli używasz srebrnej 9-calowej patelni springform (lub do 300 stopni F, jeśli używasz ciemnej nonstick 9-calowej patelni springform).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
2
Okruchy wymieszać z masłem; mocno nacisnąć na dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Beat twarożek, cukier, mąka i wanilia w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać śmietanę; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
6
Dodawać jajka, po jednym na raz, mieszając na małej prędkości po każdym dodaniu, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
7
Zalać skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
8
Piec 1 godzinę 10 minut lub aż środek jest prawie ustawiony. Uruchom nóż lub metalową szpatułkę wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem krawędzi patelni. Przechowywać w lodówce 4 godziny lub na noc. Wierzch nadzieniem z ciasta przed podaniem. Resztki sernika przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Do CiastaNadzienie Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
NóżNóż
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 25 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn