Pełnoziarnista Mieszanka Rotini z pikantną kiełbasą z indyka i zielenią musztardy

Pełnoziarnista Mieszanka Rotini z pikantną kiełbasą z indyka i zielenią musztardy
Pełnoziarnista Mieszanka Rotini z pikantną kiełbasą z indyka i musztardą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.07 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ser Pecorino romano, zapakowane wstępnie umyte pokrojone warzywa musztardowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pełnoziarniste Rotini z pikantną kiełbasą z indyka i musztardą, Rotini z kiełbasą z indyka, papryką i pomidorami, oraz Musztarda z wędzonym indykiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść 1/2 szklanki bulionu w małym rondlu na średnim ogniu; gotuj na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 3 łyżek stołowych (około 6 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia.
3
Połączyć wodę i pozostały bulion w dużym holenderskim piecu. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; wymieszać z makaronem. Gotować, odkryte, 10 minut lub do al Dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
4
Dobrze odcedzić; makaron umieścić w dużej misce. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
PatelniaPatelnia
6
Dodaj cebulę; gotować 4 protokół lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
7
Dodać czosnek; gotować 1 minutę, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
8
Usunąć osłonki z kiełbasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
9
Dodaj kiełbasę na patelni; gotować 6 minut lub aż rumiane, mieszając do kruszonki. Wymieszać w zieleni; gotować 2 minuty lub aż warzywa więdną.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodaj zredukowany bulion, pół na pół i ser. Gotować 4 minuty lub aż ser topi się i mieszanina zgęstnieje, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
BulionBulion
11
Do makaronu dodać mieszankę kiełbas, posypać solą i świeżo zmielonym pieprzem. Rzuć dobrze połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
KiełbasaKiełbasa
MakaronyMakarony
SólSól
12
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia32
Magazyn