Petits Farcis
Petits Farcis może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 723 kalorie. Na 5,36 zł za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 39 mówi, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, olej, liście tymianku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest super. Spróbuj Petits Farcis A La Provencale-Prowansalska Cukinia Wypełniona, Petits Farcis-Prowansalskie Nadziewane Warzywa Pieczone, oraz Papryka Pieczona Nadziewana (Poivrons Farcis) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odciąć górną jedną trzecią od cebuli, squashes, pomidory, bakłażany, i papryka, i odstawić do użycia jako czapki.
Cukinię przeciąć na pół wzdłuż. Z melona baller lub łyżką espresso, czerpać wnętrze każdego warzywa najlepiej, jak możesz. Pozostaw ściany o grubości około 1/4 cala (6 mm). Odstawić warzywa na bok.
Rozgrzej piekarnik do temperatury 200°C (400°f). Aby farsz, na małej patelni, pocić cebulę w oleju na średnim ogniu przez 4 do 5 minut, lub do przezroczystego.
W misce połączyć cielęcinę, wieprzowinę, gotowaną cebulę, jajko, chleb, parmezan, tymianek, nasiona kopru włoskiego, czosnek, płatki chile i szczyptę soli i pieprzu.
Wymieszać za pomocą rąk; powinien mieć konsystencję surowego klopsa.
Mieszankę mięsną podzielić między warzywa, starannie i głęboko w każdym z nich farszując. Stań warzywa, bez czapek, w naoliwionym naczyniu zapiekanym lub patelni tortowej.
Piec przez 20 minut, lub aż mięso jest gotowane, ale nie kolorowe.
Wyjąć z piekarnika, top każde warzywo z czapką, i wrócić do piekarnika na kolejne 10 minut, lub aż szczyty są coraz chrupiące i mięso skwierczy.
Wyjąć z piekarnika i skropić oliwą z oliwek na wierzchu.
Przedruk za zgodą The Art Of Living According to Joe Beef przez Frédéric Morin, David McMillan & Meredith Erickson, copyright © 201
Opublikowane przez Ten Speed Press, oddział Random House, Inc. Frédéric Morin (po prawej) jest współwłaścicielem / szefem kuchni Joe Beef, Liverpool House i McKiernan Luncheonette. Uczęszczał do L ' École Hôtelière des Laurentides, pracował w Jean-Talon Market sprzedając paprykę i cebulę, a także służył jako garde-manger w Toqué! i szef kuchni w Globe przed otwarciem Joe Beef. Kiedy nie pracuje w ogrodzie, majsterkuje w warsztacie lub w restauracjach, Fred może zostać znaleziony w domu w Montrealu z żoną (i trzecim partnerem w restauracjach), Allison i ich dwoma synami. David McMillan jest współwłaścicielem / szefem kuchni Joe Beef, Liverpool House i McKiernan Luncheonette. Urodzony i wychowany w Quebec City, David od blisko dwudziestu lat stoi na dworze w wielu klasycznych restauracjach Montrealu. Nadal praktykuje kuchnię, której nauczył się od swojego mentora, Nicolasa Jongleux, oraz od życia w regionie Burgundii we Francji. Kiedy David nie jest w restauracjach, można go znaleźć malując w swojej pracowni w Saint Henri lub spędzając czas w swoim domku w Kamouraska, Quebec, z żoną, Julie i ich dwiema córkami.Jedna z pierwszych członkiń zespołu Joe Beef, Meredith Erickson pisała dla różnych magazynów, gazet i seriali telewizyjnych. Obecnie współpracująca nad kilkoma książkami, Meredith dzieli swój czas między Montrealem a Londynem.