Pesto Veggie Stacks
Pesto Veggie stosy może być tylko przyprawa szukasz. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 524 kalorie, 15g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, ser romano, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Łatwe Pieczone W Piekarniku Stosy Warzywne, Enchilada wegetariańska z pieczonym sosem Tomatillo, oraz Tortillan kukurydziany i wegetariańskie stosy z Red Pepper Coulis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść pierwsze pięć składników w robocie kuchennym; przykryj i przerabiaj do wymieszania. Podczas przetwarzania stopniowo dodawaj 1/2 szklanki oleju w stałym strumieniu, aż do połączenia. Odstawić pesto na bok.
Umieść mąkę, jajka i bułkę tartą w oddzielnych płytkich miseczkach. Bakłażan zanurzyć w mące, następnie w jajkach, a następnie zwinąć w okruchy.
Rozgrzać pozostały olej na dużej patelni; smażyć bakłażana partiami przez 1-2 minuty z każdej strony lub na złoty kolor.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Umieść cztery plastry bakłażana na nieczystej blasze do pieczenia. Na wierzchu kromka pomidora, 1 łyżka sera, 2 łyżeczki pesto i pozostały bakłażan. (Przykryć i przechowywać w lodówce Pozostałe pesto do innego użytku).
Piec w temperaturze 350° przez 5-8 minut lub do ogrzania.