Pesto i tort pomidorowy suszony na słońcu
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 40. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny i 25 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bagietki, suszonych na słońcu pomidorów, twarogu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles, Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe, oraz Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym umieść serek śmietankowy, parmezan i czosnek. Okładka; proces aż do wymieszania. Podzielić mieszaninę na trzecie (około 1 szklanki każda).
Linia 5-cup formy lub 8x4-calowy bochenek patelni z folią. Łyżka 1/3 mieszanki sera w dolnej części formy; gładka góra z łopatką. Łyżka pesto równomiernie na warstwie sera. Łyżka kolejną jedną trzecią mieszanki sera na warstwę pesto; gładki wierzch z łopatką. Łyżka suszonych pomidorów równomiernie na drugiej warstwie sera. Łyżka pozostałej mieszanki serowej na pomidorach. Strike wypełnione formy na liczniku spakować. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 24 godziny.
Aby służyć, obróć formę do góry nogami na talerz i zdejmij plastikową folię.
Dekoruj bazylią, rozmarynem i pomidorami winogronowymi.
Podawać z plastrami bagietki.