Perskie pierogi nadziewane z płatkami róż

Perskie pierogi nadziewane z płatkami róż
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj perskich nadziewanych pierogów z płatkami róży. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 378 kalorii, 6G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz tartą wiśnie, sok pomarańczowy, pierogi i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Mango Marynowane Z Płatkami Róży, Sałatka Ze Świeżych Owoców Z Płatkami Róży, oraz Noc Świętojańska marcepan z płatkami róży.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Starannie odciąć górę każdego squasha i odstawić na bok. Sprawdź DNA, czy są na poziomie. Jeśli nie, odetnij tyle, aby stały stabilnie. Miarka się nasiona i umieścić squash w naoliwionym naczyniu do pieczenia. Przetrzyj je do środka i na zewnątrz oliwą z oliwek, aż będą dobrze pokryte, a następnie dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
NasionaNasiona
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Rozgrzej patelnię na średnim ogniu i dodaj 4 łyżki oliwy z oliwek, a następnie cebulę i smażyć, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj czosnek, ryż, orzechy włoskie, berberries, wiśnie, morele, i płatki róży. Dobrze wymieszać i kontynuować gotowanie przez 5 minut, dodając trochę wody, jeśli mieszanina jest sucha. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MorelaMorela
CzereśnieCzereśnie
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
CzosnekCzosnek
WodaWoda
RyżRyż
5
Napełnij każdą dynię farszem i wymień wierzchołki.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
6
Wymieszać sok pomarańczowy, wodę szafranową i pozostały olej i zalać dynią. Przykryć szczelnie pokrywką naczynia i piec przez 25 minut, od czasu do czasu fastrygując sokiem. Odkryć, baste, i piec, aż squash jest złoty i przetargu, o 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
SzafranSzafran
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
SokSok
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Aby podać, przenieść squasha na talerz i wlać płyn z naczynia do pieczenia na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
8
Dekoruj płatkami róży.
9
Smak
10
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
11
Przedruk za zgodą Lucid Food: Gotowanie dla Eko-świadomego życia przez Louisa Shafia. Copyright © 2010 by Luiza Szafia. Wydany przez Ten Speed Press, imprint The Crown Publishing Group, oddział Random House, Inc.Louisa Shafia jest założycielką Lucid Food, ekologicznej firmy cateringowej z siedzibą w Nowym Jorku. Absolwentka Natural Gourmet Institute, pracowała w Millennium Restaurant i Roxanne ' s W San Francisco Bay Area oraz w Aquavit and Pure Food and Wine w Nowym Jorku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia45
Magazyn