Peppered Lamb Burgers with "Hot Tomato" Jam

Peppered Lamb Burgers with
Peppered Lamb Burgers z dżemem "Hot Tomato" może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 843 kalorie. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 3,57 zł za porcję. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka bazylii, oleju sezamowego, bardzo grubo zmielonego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Hamburgery jagnięce z czerwono-zielono-pomidorowym Chutney, Hamburgery jagnięce z suszonymi pomidorami Aioli, oraz Hamburgery z jagnięciną z kozim serem i pomidorowym smakiem.

Instrukcje

1
Przygotuj średnio gorący ogień w grillu węglowym z pokrywą lub rozgrzej grill gazowy do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Smak i dodać pozostały sos pieprzowy do smaku. Kontynuuj gotowanie, aż mieszanina osiągnie konsystencję dżemu, a następnie usuń z ognia i odstaw do ostygnięcia. Do schłodzonej mieszaniny wymieszać Bazyl i doprawić do smaku solą. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
BazyliaBazylia
SólSól
DżemDżem
3
Aby zrobić dżem, połącz pomidory, cukier, imbir, ocet i 1/2 łyżeczki sosu pieprzowego w ognioodpornym niereaktywnym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
PomidorPomidor
OcetOcet
ImbirImbir
CukierCukier
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Umieść patelnię na stojaku do grillowania i doprowadzić mieszaninę do powolnego gotowania na wolnym ogniu. Kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu i w razie potrzeby włączając i wyłączając ciepło, aż mieszanina zostanie zmniejszona o połowę, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
PatelniaPatelnia
5
Przenieś patelnię do najfajniejszej części stojaka i kontynuuj gotowanie przez kolejne 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Aby paszteciki, połączyć jagnięcinę, mieszankę pieprzu, czosnek, olej sezamowy i Merlot w dużej misce i doprawić solą. Obchodzenie się z mięsem jak najmniej, aby uniknąć zagęszczania go, dobrze wymieszać. Podzielić mieszaninę na 4 równe porcje i uformować porcje w paszteciki, aby pasowały do bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Olej SezamowyOlej Sezamowy
CzosnekCzosnek
MerlotMerlot
RolkaRolka
JagnięcinaJagnięcina
MięsoMięso
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Umyj stojak grillowy oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
8
Umieść paszteciki na stojaku, przykryć i gotować, obracając raz, aż do zrobienia preferencji, o 4 protokół z każdej strony na średnio rzadkie. W ciągu ostatnich kilku minut gotowania, umieścić bułki, wyciąć stronę w dół, na zewnętrznych krawędziach stojaka do tostów lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
TostyTosty
RolkaRolka
9
Aby zmontować hamburgery, rozłóż ścięte boki bułek dżemem pomidorowym. Na każdym dnie bułki umieść liść sałaty i patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
PomidorPomidor
RolkaRolka
DżemDżem
10
Dodać wierzch bułki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
11
Smak
12
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
13
James McNair pełnił funkcję głównego sędziego Build A Better Burger od czasu jego rozpoczęcia w 1990 roku, kierując zarówno procesem selekcji regionalnej, jak i sędziowaniem cook-off; obecnie jest przewodniczącym konkursu krajowego. Jest autorem ponad czterdziestu książek kucharskich, w tym hamburgerów, wołowiny, kurczaka, kukurydzy, grilla, pizzy i książki kucharskiej Sutter Home Napa Valley. McNair prowadzi również lekcje gotowania i wykłady kulinarne w całym kraju, a także pojawił się w wielu krajowych i lokalnych programach telewizyjnych. Mieszka w Napa Valley.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
WołowinaWołowina
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn