Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Penne ze szparagami i papryką spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 139 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, przyprawy, makaron penne, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Penne z kiełbasą i papryką, Penne z kiełbasą i papryką, oraz Penne z włoską kiełbasą i papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na dużej patelni, połączyć szparagi, czas, cebula, czosnek, papryka,i włoskie przyprawy. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć płyn do 1/4 szklanki, około 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Wymieszać z pozostałymi składnikami, z wyjątkiem sera. Wymieszać z gorącym, ugotowanym makaronem. Top z serem i podawać na gorąco.