Penne z pancettą, tuńczykiem i białym winem
Penne z pancettą, tuńczykiem i białym winem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 494 kalorie. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz makaron penne, sól i pieprz, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Spróbuj Penne z grillowanym kurczakiem i warzywami w sosie z białego wina z masła cytrynowego, Makaron z Tunanem i kaparami w sosie z białego wina, oraz Penne Z Dynią I Pancettą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu. Mieszać w pancetta, i gotować, aż rumiane.
Wyjąć na papierowe ręczniki.
Powrót patelni na średnim ogniu i wlać 2 łyżki oliwy z oliwek. Wymieszaj cebulę, czosnek i pokruszoną czerwoną paprykę. Gotować do miękkości, o 5 protokół. Wymieszać z grzybami. Gotować, aż zaczną wydzielać soki.
Podgrzać do średniej wysokości i wlać wino. Gotować około 3 protokół.
Zmniejsz ciepło do średnio niskiego poziomu. Wymieszać z groszkiem, pomidorkami koktajlowymi i szpinakiem. Płatki zalać tuńczykiem, skropić sokiem z cytryny, doprawić solą i pieprzem. Wymieszać, aby połączyć i gotować, aż do ogrzania.
Tymczasem przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia. Cook penne aż al dente, o 8 do 10 protokół.
Odcedzić i wymieszać z mieszaniną tuńczyka. Top świeżo startym parmezanem.