PEG ' s Summer Squash Bake

PEG ' s Summer Squash Bake
Need a bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap przystawka? PEG ' s Summer Squash piec może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 134 kalorie, 3G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka masła, parmezan, dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest takie super. Spróbuj Summer Squash Bake, Summer Squash Bake, oraz Pieczenie świeżych pomidorów i dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połóż plastry dyni letniej w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia 9x12 cali; kropka z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Summer SquashSummer Squash
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Posypać parmezanem na Kabaczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż squash będzie miękkie, bulgotanie, i złoty żółto-brązowy, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn