PEG ' s Summer Squash Bake
Need a bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap przystawka? PEG ' s Summer Squash piec może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 134 kalorie, 3G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka masła, parmezan, dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest takie super. Spróbuj Summer Squash Bake, Summer Squash Bake, oraz Pieczenie świeżych pomidorów i dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Połóż plastry dyni letniej w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia 9x12 cali; kropka z masłem.
Posypać parmezanem na Kabaczek.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż squash będzie miękkie, bulgotanie, i złoty żółto-brązowy, o 20 protokół.