Pecan Pumpkin Pie I
Pecan Pumpkin Pie i jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 365 kalorii. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka puree z dyni, połówki orzechów pekan, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, oraz Babeczki Z Pumpkin Pie.
Instrukcje
Połącz jajka, cukry, mąkę, przyprawy i sól. Zmiksuj z dynią. Stopniowo dodawać mleko; dobrze wymieszać.
Wlać do 9-calowej skorupki ciasta.
Piec w piekarniku 450 stopni F (230 stopni C) 10 minut. Zmniejsz temperaturę do 350 stopni F (175 stopni C) i piec od 40 do 50 minut dłużej.
Posypać mieszaninę orzechów pekan na ciasto ostatnich 10 minut przed wyjęciem z piekarnika.
Połącz 2 łyżki masła, 1 łyżkę startej skórki pomarańczowej, 1/4 szklanki brązowego cukru i 3/4 szklanki całych orzechów pekan.