Peanut Butter Buckeyes

Peanut Butter Buckeyes
Masło orzechowe Buckeyes może być tylko przyprawa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 36 i kosztuje 29 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, maczanie czekolady, kremowe masło orzechowe, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Peanut Butter Buckeyes, Peanut Butter Buckeyes, oraz Peanut Butter Buckeyes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyłóż dużą tacę lub blachę do pieczenia papierem woskowym. W dużej misce, połączyć cukierników ' cukier, masło orzechowe, i masło, mieszając, aż dobrze wymieszane. Kształtować się w 1-calowe kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Papier WoskowanyPapier Woskowany
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wykałaczką zanurz każdą kulkę w czekoladzie do zanurzenia, aż będzie prawie przykryta, pozostawiając część mieszanki masła orzechowego odsłoniętą na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
CzekoladaCzekolada
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
3
Umieścić kulki na tacy i przechowywać w lodówce, aż firmy, o dwie godziny.
4
Wydrukowano za zgodą Gameday Gourmet przez Pableaux Johnson, © lipiec 2007 ESPN Books
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn