Paula Deen Special Panini
Paula Deen Special Panini może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 855 kalorii, 31g białka, oraz 44g tłuszczu. Na $7.24 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, Bochenek ciabatta, prosciutto di parma i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać suszone pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciastka I Kremowe Babeczki Od Paula Deen Best Dessert Special, Paula ' s Best Beef Stroganoff-Paula Deen, oraz Szarlotka Paula Deen dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzewany grill panini.
Chleb ciabatta pokroić na pół. Nad rozgrzanym gorącym grillem lub pod brojlerem, za pomocą szczypiec, chleb grillowy, aż pojawią się znaki grilla około 2 do 4 minut. Za pomocą gumowej szpatułki rozprowadzić 4 łyżki białego masła truflowego na chlebie.
Warstwa sałata, sopressata, mozzarella, prosciutto, radicchio, papryka suszona na słońcu, i liście bazylii.
Skropić oliwą z oliwek i octem balsamicznym, dodać sól i pieprz do smaku. Kanapkę przykryć górnym kawałkiem chleba i pokroić na 4 równe kawałki.
Umieść kanapkę na prasie panini, aż chleb zostanie upieczony i ser topi się około 5 minut.
Zdjąć z grilla i podawać.