Patriotyczne babeczki lodowe

Patriotyczne babeczki lodowe
Zapomnij o jedzeniu na mieście lub zamawianiu na wynos za każdym razem, gdy masz ochotę na amerykańskie jedzenie. Spróbuj zrobić patriotyczne babeczki lodowe w domu. Ten przepis zawiera 36 porcji i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka, 12 g tłuszczu i łącznie 278 kalorii. Ten przepis z Taste of Home ma 2 fanów. Świetnie sprawdza się jako tani deser na lato. Jeśli masz pod ręką gęstą śmietanę do ubijania, posypkę, kolorowy cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 13%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Patriotyczne babeczki z lodami w rożkach, Patriotyczne kanapki z lodami, z lodami z kruchego ciasta z czerwonego aksamitu i sernikiem oraz Lody patriotyczne bez ubijania.

Instrukcje

1
Przygotować ciasto na ciasto zgodnie z instrukcją na opakowaniu babeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier W Kolorze NiebieskimCukier W Kolorze Niebieskim
Cukier W Kolorze NiebieskimCukier W Kolorze Niebieskim
2
Wyłożone papierem foremki na muffinki napełnij do połowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
3
Piec w temperaturze 350° przez 11-14 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona blisko środka będzie czysta. Studzimy przez 10 minut przed wyjęciem z foremek na drucianą kratkę, aby całkowicie ostygły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Pracując szybko, rozsmaruj lody na babeczkach. Zamrażaj przez co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
W dużej misce połącz śmietanę i krem piankowy; ubijaj, aż powstanie sztywna piana. Rurka nad babeczkami; udekorować posypką i kolorowym cukrem. Zamrażaj przez 4 godziny lub do momentu, aż będzie twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe KawałkiBatoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
Dekorowanie CukruDekorowanie Cukru
Brązowy Lukier DekoracyjnyBrązowy Lukier Dekoracyjny
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Cream Sherry, Napój Alkoholowy, Składnik, Kategoria Produktów Spożywczych, (można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym), Sproszkowane Nasiona Lubczyku, Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek, Port, Wino Deserowe, Puszka Brzoskwiń, Odsączonych, Moscato, Typ Elementu Menu, Moscato Dasti

Kremowe sherry, napój alkoholowy i składnik to moje ulubione lody waniliowe. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Moet & Chandon White Star () z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Moet & Chandon Biała Gwiazda ()
Moet & Chandon Biała Gwiazda ()
White Star to delikatniejszy szampan. Jest dobrze zbalansowane i harmonijne, z subtelnymi aromatami ciepłych tostów i piernika. Finisz utrzymuje się z nutą miodu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
OkazjeLetnie
Magazyn