Patelnia Do Pizzy Pepperoni
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj patelnię do pizzy Pepperoni. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,18 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 14g białka, 15g tłuszczu i w sumie 286 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i podnieś sos do pizzy, pepperoni, częściowo odtłuszczony ser mozzarella i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pepperoni Skillet Pizza, Pepperoni Pizza Pastan na patelni, oraz Pizza Pepperoni z brązową skórką do pizzy.
Instrukcje
Gotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
W międzyczasie na dużej patelni ugotuj wołowinę, cebulę i pieprz na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. Dodaj pepperoni, sos do pizzy, zupę, pieczarki, parmezan, czosnek w proszku i oregano.
Odcedź makaron; wymieszaj na patelni i podgrzej.
Polecane wino: Sangiovese, Shiraz, Wino Barbera
Wino Sangiovese, Shiraz i Barbera to moje najlepsze typy na pizzę. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagała czerwonego wina z pewną kwasowością, takiego jak barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz iść odważniej z syrah. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Gran Selezione z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 58 dolarów za butelkę.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Gran Selezione