Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Pasternak , żurawina & Chestnut Bochenek spróbować. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 860 kalorii, 13g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 608 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z BBC Good Food wymaga masła, cukru, orzecha włoskiego i bułki tartej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Koper włoski & kasztan bochenek z żurawiną relish, Zupa Z Kasztanów, Pasternaku I Pomarańczy, oraz Sałatka pieczona z pasternakiem i kasztanem.
Instrukcje
1
1 łyżkę masła roztopić na dużej patelni nieprzywierającej, dodać cebulę i delikatnie gotować przez 10-15 minut, aż będzie bardzo miękka. Mieszaj szałwię przez 1 min, a następnie przełóż do dużej miski. Pulse kasztany w robocie kuchennym, aż posiekane na małe kawałki, następnie wrzucić je do miski z cebulą i powtórzyć z orzechami włoskimi. Teraz dodaj bułkę tartą, buławę, ubite jajko, 1 łyżeczkę soli i trochę pieprzu i dobrze wymieszaj wszystko.
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Żurawinę i cukier przekładamy na patelnię i dusimy około 8-10 minut na dużym ogniu. Cukier stopi się i żurawiny pop i stają się pikantne zachować bulgotanie aż lepki. Odstawić do ostygnięcia. Nasmarować 900g Bochenek, linii z długim paskiem pieczenia pergamin, który obejmuje dno i dwa końce, a następnie nasmarować to, jak również.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Doprowadzić do wrzenia dużą patelnię osolonej wody. Wrzucamy pasternak i gotujemy przez 3 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dobrze spuścić. Od cieńszych końców odetnij długości pasternaku, które pasują do szerokości na dnie bochenka. Kontynuuj, aż będziesz miał wystarczająco dużo, aby dopasować podstawę puszki. Resztki pasternaku posiekać i wymieszać z mieszaniną orzechów.
Pasternak wymieszać z 1 łyżką masła i miodem, następnie włożyć do puszki. Top z / mieszaniny nakrętek spakować go dobrze i wygładzić powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
7
Rozprowadzić / sosu żurawinowego na wierzchu, pozostawiając niewielką szczelinę na brzegach. Top z pozostałą mieszaniną orzechów i spakować jak wcześniej. Bochenek można przygotować do 24 godzin wcześniej, a następnie przykryć i schłodzić, przed kontynuowaniem. Przykryć folią, a następnie piec przez 1 godz.
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
8
Aby służyć, roztopić pozostałe 2 łyżki masła w małej patelni i skwierczeć zarezerwowane liście szałwii na minutę. Spryskaj wodą Pozostałe gotowane żurawiny aż do sosu. Poluzuj boki bochenka za pomocą okrągłego ostrza noża, jeśli potrzebujesz, a następnie obróć się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
1/2 Gałązki Rozmarynu
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Skropić masłem szałwiowym i liśćmi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1/2 Gałązki Rozmarynu
10
Podawać w plastrach z dodatkowym sosem żurawinowym.