Pastelowe ciasteczka JELL-O®
Pastelowe ciasteczka JELL-O® mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Ten przepis sprawia, że 60 porcji z 82 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier, żelatynę marki jell-o i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Spróbuj Galaretki pastelowe ciasteczka, Pastelowe Ciasteczka Herbaciane, oraz Owocowe Pastelowe Ciasteczka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia; odstawić na bok. Beat masło w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż kremowy. Stopniowo dodawać cukier i 1 opakowanie suchej żelatyny, ubijając do lekkości i puszystości.
Dodać jajko i wanilię; dobrze wymieszać. Stopniowo dodawać mieszaninę mąki, ubijając, aż dobrze wymieszane po każdym dodaniu.
Kształt ciasta na 1-calowe kulki.
Umieścić, 2 cale od siebie, na nieczystych blach do pieczenia. Spłaszczyć dnem czystego szkła.
Posypać pozostałą suchą żelatyną.
Piec 8 do 10 minut lub aż krawędzie są lekko rumiane.
Wyjąć z blach do pieczenia na stojaki z drutu. Całkowicie fajne. Przechowywać w szczelnie przykrytym pojemniku w temperaturze pokojowej.