Pasta z łososia sezamowego
Przepisów na przyprawy nigdy za wiele, więc wypróbuj smarowidło z łososiem sezamowym. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten przepis na pescatarian zawiera 157 kalorii, 7 g białka i 10 g tłuszczu na porcję. Za 71 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20 osobom. Ten przepis podoba się 1 smakoszom i kucharzom. Udaj się do sklepu i kup śmietanę, serek śmietankowy, koperek i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżkową wynoszącą 21%. Wypróbuj pastę z łososia sezamowego, pastę sezamową z serem Cheddar i rilettes z chudego łososia (inaczej pastę z łososia), aby zapoznać się z podobnymi przepisami.
Instrukcje
W małej misce ubij ser śmietankowy i sok z cytryny, aż będą puszyste.
Dodać łososia, kwaśną śmietanę, czosnek, nasiona sezamu, ewentualnie Liquid Smoke, kolendrę, pietruszkę, koperek, sól i pieprz; ubijaj, aż się połączą. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny.
Podawać z krakersami. Resztki przechowuj w lodówce.
Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Łosoś doskonale komponuje się z Pinot Noir, Chardonnay i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na kolor biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest doskonałym przyjacielem maślanych, kremowych dań, podczas gdy sauvignon blanc może uzupełniać dania ziołowe lub cytrusowe. Jasna czerwień o niskiej zawartości tanin, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Argyle Pinot Noir z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
![Argyle Pinot Noir]()
Argyle Pinot Noir
Argyle Pinot Noir jest szczery i niezmieszany. Rocznik Pinot Noir 2012 zrobił się sam. Fermentowana w małych partiach i mieszana dla czystości, tegoroczna mieszanka dojrzałych czerwonych malin, wiśni morello i nutą przypraw z ostępów. Żadne inne słowo nie jest w stanie opisać podniebienia, jak bujne. Pod spodem delikatna, lekko mocna tanina, kwasowość śpiewa prawdziwie i długo. Ciesz się wcześnie lub posiedź kilka lat, aby uzyskać lepsze niuanse.