Pasta Czekoladowo-Orzechowa Bez Pieczenia
Czekoladowo-Orzechowy Spread No-Bakes jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 30 porcjami. Ta przyprawa ma 242 kalorie, 4G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 36 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka masła, cukru, masła orzechowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Czekolada Z Orzechami Laskowymi, Czekolada Z Orzechami Laskowymi, oraz Czekolada Z Orzechami Laskowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 8-calowe naczynie do pieczenia z folią aluminiową.
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu. Wymieszać cukier, ekstrakt waniliowy i sól do roztopionego masła; doprowadzić do wrzenia i gotować i mieszać, aż cukier się rozpuści, o 1 minutę.
Zmniejszyć ogień do średniej; dodać masło orzechowe i czekolady z orzechami laskowymi spread. Gotować i mieszać do gładkiej, o 5 protokół.
Zdjąć z ognia i dodać owies; wymieszać, aby równomiernie pokryć. Wrzucić mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia; rozprowadzić na równą warstwę za pomocą szpatułki lub łyżki.
Pozostawić mieszaninę do całkowitego ostygnięcia, co najmniej 30 minut.
Wyjąć z naczynia do pieczenia, podnosząc folią.
Pokroić w paski, aby służyć.