Pasta con le Sarde

Pasta con le Sarde
Need a pescatariańskie danie główne? Makaron con le Sarde może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 975 kalorii, 40g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sardynki, cebulkę kopru włoskiego, świeżo zmielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 83%. Spróbuj Pasta Con Le Sarde, Pasta Con Sarde, oraz Zakary Pelaccio ' s Pasta Con Sarde dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni rozgrzać 1/4 szklanki oleju na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodać bułkę tartą i gotować, mieszając, aż złoty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
3
Usuń okruchy z patelni i wrzucić z parmezanem. Wytrzyj patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Na tej samej patelni podgrzać pozostałe 1/4 szklanki oleju na umiarkowanie wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Dodać koper i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
6
Dodać czosnek i gotować, mieszając, 1 minutę dłużej. Wymieszać pomidory i doprowadzić do duszenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż gruby, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
7
Dodać sardynki, pietruszkę, sól i pieprz. Rozbij sardynki widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
8
Zdjąć z ognia.
9
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować spaghetti, aż tylko gotowe, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiSpaghetti
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
10
Drenaż. Wrzucić spaghetti z sosem i połowę bułki tartej. Wierzch z pozostałymi okruchami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
SpaghettiSpaghetti
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
11
Odmiana: jeśli masz szczęście znaleźć świeże sardynki, zastąp Funt filetowanych sardynek w puszkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sardynki KonserwoweSardynki Konserwowe
Sardynki świeżeSardynki świeże
12
Dodaj je do patelni wraz z czosnkiem i smażyć przez dwie do trzech minut przed dodaniem pomidorów.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
13
Rekomendacja wina: Mastroberardino jest uznanym mistrzem winiarskim południowych Włoch. Jego Lacrimarosa, wyjątkowo ziemista, cierpka i delikatnie aromatyzowana ros, wydaje się być stworzona z myślą o takim daniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia69
Magazyn