Pascha Czekolada Orzech Ciasteczka
Pascha Chocolate Walnut Cookies może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 48. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz proszek do pieczenia, słodko-gorzka czekolada, chipsy czekoladowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Paschalne Ciasteczka Czekoladowe, Paschalne Ciasteczka Czekoladowe, oraz Ciasteczka Czekoladowo-Orzechowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Blachy do pieczenia tłuszczu.
Roztop słodko-gorzką czekoladę i margarynę w górnej części podwójnego kotła nad ledwo gotującą się wodą, często mieszając i skrobając po bokach gumową szpatułką, około 5 minut.
Zdjąć z ognia i ostudzić.
Skrobię ziemniaczaną i proszek do pieczenia połączyć w misce.
Ubij jajka, cukier i ekstrakt waniliowy razem w oddzielnej dużej misce za pomocą elektrycznego miksera na średniej prędkości, aż będą lekkie i puszyste, około 5 minut.
Złóż schłodzoną mieszaninę czekolady, mieszaninę skrobi ziemniaczanej, chipsy czekoladowe i orzechy włoskie do mieszaniny jaj, aż tylko połączone.
Wrzuć łyżki ciasta na przygotowaną blachę do pieczenia.
Piec ciastka w nagrzanym piekarniku przez 4 minuty, obrócić blachy do pieczenia w przeciwnym kierunku w piekarniku i piec, aż ciasteczka będą chrupiące na brzegach, o 6 Więcej minut.
Niech ciasteczka ostygną na arkuszach przez około 5 minut; przenieść do stojaków z drutu, aby zakończyć chłodzenie.