Pascha Ciasto Czekoladowo-Orzechowe

Pascha Ciasto Czekoladowo-Orzechowe
Need a deser bezmleczny? Pascha ciasto czekoladowo-orzechowe może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 55. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 78 kalorii. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz skórkę pomarańczową, posiłek ciasto Macy, kawałki orzecha włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Biszkopt Czekoladowy Pascha, Pascha Ciasto Czekoladowo-Bananowe, oraz Pascha Ciasto Czekoladowe Przyprawy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. strona smaru i kurzu 9-calowej patelni springform z mączką Macy. Melt 7 oz. czekolady zgodnie z zaleceniami pkg.; odstawić. Beat żółtka i 1/2 szklanki cukru w dużej misce z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż gęste i cytryny kolorowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Octu Sherry Lub Soku Z Cytryny1 łyżka Octu Sherry Lub Soku Z Cytryny
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi CzekoladamiOpcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Dodać margarynę; ubijać do lekkości i puszystości.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
3
Dodaj roztopioną czekoladę, skórkę pomarańczową i orzechy włoskie; dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
4
Białka ubić w małej misce z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż do spienienia. Stopniowo dodawać pozostałą 1/4 szklanki cukru, ubijając aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie wymieszać do masy czekoladowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Piec 35-40 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 min. Uruchom mały nóż lub szpatułkę wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; Usuń krawędź patelni. Delikatnie poluzuj ciasto od spodu patelni łopatką; umieść ciasto na stojaku z drutu. Całkowicie fajne. Dżem mikrofalowy w misce mikrofalowej na wysokości 10 sek.
Składniki, których będziesz potrzebować
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Rozłóż na wierzchu ciasta. Stopić Pozostałe 1 oz. czekolada wg pkg.; mżawka nad ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
8
Odstawić, aż czekolada będzie jędrna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje55
Ocena Zdrowia0
Magazyn