Papryka Pikantna
Papryka pikantna to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubi tę przystawkę. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ocet winny, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Papryka nadziewana [lub klopsik w papryce], Marynowana Czerwona Papryka, oraz Rigatoni Z Papryką.
Instrukcje
Pokrój paprykę wzdłuż na 1/2 cala grube paski.
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu i dodać paprykę i 1/2 łyżeczki soli. Gotować, mieszając, aż zwiędnie, 10 do 15 protokół.
Dodać ocet, cukier i 1/2 łyżeczki soli i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż papryka będzie miękka i większość płynu odparuje pozostawiając emulgowany SOS, 10 do 15 minut.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
* Papryka może być przygotowana do 2 dni wcześniej, przykryta i schłodzona. Doprowadzić do temperatury pokojowej lub ogrzać, przykryte, w piekarniku 177° przez 20 minut przed podaniem.