Pappardelle z kapustą, Prosciutto i szałwią
Pappardelle z kapustą, Prosciutto i szałwią może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 471 kalorii, 15g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz masło, inne szerokie makarony, prosciutto i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pappardelle z rukolą i Prosciutto, Kurczak Z Prosciutto I Szałwią, oraz Kurczak Z Prosciutto I Szałwią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, 4 do 6 protokół.
Dodaj kapustę i bulion i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta zacznie więdnąć, 2 do 3 minut. Wymieszać prosciutto, masło, i szałwia i gotować, aż masło się stopi.
Podawać na makaronie. Substytucja: kapusta włoska ma cienkie liście, które szybko gotują. Jeśli nie możesz go znaleźć na rynku, spróbuj zamiast tego użyć kapusty Napa. Zamiast prosciutto użyj szynki delikatesowej lub boczku.